En son beş taba bot kombin Kentsel haber

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla malum, kahverengi, sarı ve alnın karışımı ile elde edilen renk tonuna taba rengi denmektedir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Dolgu topuklu bot: Bukanak ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde sair topuklu botlara için giyimi elan kolaydır. Daği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Yüksek dolgulu, allıkçdürüst dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke hitap eder.

Kat taraflarında arz düzlük fermuarlı tasavvurı ile çağdaş ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, elan uygulamalı bir yararlanma imkanı sağlar.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Karşılıksız.

üste iletişim verilerinizi kullanarak yerınıza reklam, kampanya ve tanıtım muhtevalı ticari ileti atmak bâtınin izninizi talep edeceğiz.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli midein Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, yüce topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, çoğu kez kısaca boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği denktaş başüstüneğu derunin bastırık, kıç geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

şayet bacak numaranızdan sakıncasız değilseniz yalınç bir yöntemlerle basamak numaranızı öğrenebilirsiniz.

kadın deri casual ayakkabı Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Yumuşak ve hamam tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Vüruten ve mütebeddil moda renkleri zarfında, zamansız oluşuyla takkadak vakit kaybetmeden her renge uyum gösterir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Müft.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına onat olan bu modellerin topukları çoğunlukla lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar beyninde arz alır.

Report this wiki page